tirsdag den 12. oktober 2010

Los Angeles

Hej

Hermed vores sidste blogindlæg.

Der er gået knap en uge siden sidst, og som altid har vi masser af oplevelser med.

Vi havde været forudseende og set vejrudsigten som sagde regn onsdag, hvorfor vi valgte at tage i Premium Outlets. Her brugte vi 5 timer og godt 7.500 kr. - så I kan nok forstå at vores bagagerum så sådan her ud da vi tog derfra:


Nu er eneste problem bare om vi kan have det hele i kufferterne på vej hjem.

Aftenen blev brugt i biografen hvor vi så en fantastisk film - "Machete". Vores nye personlige helt er Danny Trejo. Filmen må siges at være en ren drengerøvsfilm, så vi giver den fem ud af seks stjerner. Kun trukket ned af at Steven Seagal dør i slutningen.

Torsdag tog vi en VIP tur i Warner Bros. Studios, hvor vi bl.a. så settet hvor der optages "Two and a half men", optagelseshallen til "The Hangover 2" og "Central Perk" - hvor vi sad i den berømte sofa.
Det var mærkeligt at gå i de opbyggede gader som fungerede som udendørs sets der har dannet rammen om mange kendte film og serie øjeblikke. På billedet her er eksempelvis hjørnet hvor Spiderman hænger med hovedet nedad og kysser Mary Jane i Spiderman.


Vi startede fredagen ud med at se Danmark tabe til Portugal i EM-kvalen, men på trods af at vi efterfølgende var nedtrykte begav vi os atter ud i LA. Vi drog ad Hollywood Blvd. mod Walk of Fame hvor alle stjernerne er. Vi erfarede dog hurtigt at der ikke er logik i hvem der får en stjerne tildelt. Vi manglede navne som Al Pacino, Robert De Niro og Eminem. Vi fandt dog nogle af de helt store:

Herefter drog vi videre og fik en god udsigt til Hollywood-skiltet.

Lørdag formiddag blev tilbragt ved poolen, hvorefter vi begav os ud på en kvart-marathon, i 30 graders varme. Vi tog på en meget kendt comedy klub, kaldet Laugh Factory, om aftenen. Som altid ville vi gerne i fokus, så vi valgte at udnytte vores VIP status og placere os på første række lige foran komikerne. Komikerne inkluderede kendte navne som Steve-O (fra Jackass) samt Dane Cook, som ligesom flere af de i alt 8 komikere har optrådt på de største talkshows og scener i USA. Lige fra første færd, valgte komikerne at gå til os på forreste række for underholdende materiale. Selv den døve pige ved siden af os, kunne ikke hamle op med alt det materiale to gutter fra Danmark, hvoraf den ene hedder Michell, indeholdte. Ikke nok med det specielle navn, Søren skulle da også lege med, og præsenterede sig som Sven - hvorefter han krøb til korset og præsenterede sig som Søren - komikerne holdte dog fast i Sven. Til sidst var vi så kendte at salen svarede på de spørgsmål komikerne spurgte os om. Efter i alt 4 timers comedy, overvejede vi om vi skulle tage betaling, da vi havde fyldt en betragtelig del af showet - vi måtte dog nøjes med et billede sammen med den sidste komiker på scenen. Billedet følger når vi måske engang får det fra ham.

Søndag stod på restitution samt en lille film om aftenen, kaldet "Social Network". Fem ud af seks stjerner. Vi er faktisk rimelig gode til at vælge film.

I dag skulle vi så op i gear igen, hvorfor vi startede dagen i Universal Studio Park. Her prøvede vil forlystelser som "The Simpson Ride", "Jurassic Park" og "Backlot Tram Tour". Den sidste tur, var bl.a. en tur gennem Universal Studios sets, hvor vi også så locations fra kendte film og serier. Vi tog bl.a. en tur hen ad "Wisteria Lane" og oplevede verdens største 360 graders 3D skærm. Universal gjorde det hæderligt, men når man har været i Disneyworld er det som om der mangler noget. Forskellen er bl.a. de ansattes udstråling. To af de bedste oplevelser i Universal, var med guider der havde masser af smil og energi. Ligesom alle ansatte i Disneyworld.

Herefter skyndte vi os videre til aftenens program, som foregik på Medieval Times slottet. Konceptet er en middelalder ridderturnering. Man bliver inddelt i seks hold og får hver sin ridder. Under showet sidder man med kongekrone på og bliver serviceret i ægte middelalder stil. Bestik er selvfølgelig bandlyst. Den røde tråd er fortællingen om to kongeriger der har lagt i krig. Ridderne dyster i forskellige discipliner, hvor de slutter af med en god gammeldags sværd/våbenkamp. Da vi havde fået tildelt den røde ridder, besluttede vi os straks for at vise ham alt vores støtte. Der blev råbt og jublet til vi var hæse. Uden at prale, førte vi den røde del til de største tilråb i hele salen. Dette resulterede selvfølgelig i, at vores ridder stod tilbage som den sidste ridder og dermed sejsherre.


Efter denne sejr, vil vi gerne bede om at blive tiltalt, Deres Højhed, Deres Herlighed eller Deres Majestæt.

Imorgen står den på den sidste afslapning i 30 graders varme, inden vi vender tilbage til det uhyggeligt kolde Danmark. Dette er som nævnt sidste blogindlæg fra denne tur. Vi håber at I har nydt at følge vores oplevelser, vi har i hvertfald nydt dem.

Til dem der vil stå med kæmpe velkomst bannere, så lander vi på torsdag kl. 10.35 i Billund!

Vi ses i Danmark.

Søren & Michell

1 kommentar:

  1. Søren og Michell er bare de sejeste i verden!!!

    SvarSlet