søndag den 29. august 2010

Charlotte

Hej


Så er vi tilbage på bloggen igen.

Torsdag kørte vi til Savannah, Georgia, hvor vi om aftenen var ude at sejle med en hjuldamper hvor vi var med til at løse en mordgåde, lidt a la spillet Cluedo med hvem, hvordan og hvorfor. Detektiv Boll gættede det hele mens detektiv Vestergaard Nielsen ikke gættede nogen af tingene.

Fredag, efter en dejlig omgang vafler til morgenmad :-) kørte vi til Charlotte. På turen dumpede Søren i en geografi test om USA. I Charlotte, var vi først ved Carolina Panthers' (amerikansk fodboldhold) stadion hvor vi købte billetter til en kamp lørdag og var i deres "Team Store" hvor der blev handlet lidt souvenirs. Derefter gik turen til et shoppingcenter hvor der blev købt nye smarte sko, fordi Søren havde glemt sine i Orlando - på en græsplæne! Her indtog vi også en "footlong" sandwich, som Michell gik fuldstændig død i. Der var  til både morgenmad, frokost og aftensmad i en sandwich. Aftenen bød på en tur i Charlottes natteliv, hvor vi blev nægtet indgang flere steder (de har nogle mærkelige regler om både ID og påklædning).

I dag har vi restitueret og er netop kommet hjem fra en football kamp mellem Carolina Panthers og Tennessee Titans. En kamp som Panthers heldigvis vandt 15 - 7. En rigtig fed oplevelse.



Imorgen fortsætter vi turen nordpå mod Washington DC hvor vi forventer at være mandag aften. Først skal vi dog tilbagelægge knap 1.000 km. på Blue Ridge Parkway (skov- og bjergterrænsrute som er en af de flotteste ruter i verden).

På gensyn om nogle dage.

Hilsen Michell og Søren

4 kommentarer:

  1. Påklædning og ID......mon dog. Jeg tror det har været udseendet!
    Var det sikkerheds skoene i mistede?

    SvarSlet
  2. Sikkerhedsskoene er desværre i Danmark.

    SvarSlet
  3. Hej drenge
    Det er dejligt at vi kan få lov til at følge jer, på jeres tur.Sikke mange oplevelser I får. Var turen til Washington lige så flot som rygtet siger?
    Mon ikke at skoene var klar til at blive skiftet ud alligevel?
    Knus til jer begge to fra store som små i nr 11

    SvarSlet
  4. Hejsa drenge
    Wauh..André gad godt at være med Jer til NFL, og vi gad sandelig godt sidde "på bagsædet" på Blue Ridge Parkway. Der er lige blevet "googlet" på NFL Scores og billeder af Parkway.
    Det er jo en pæn distance, I skal tilbagelægge,- svarer lige til turen gennem Tyskland, og ja, så bare en anelse kønnere :-)
    Med den bluse du har på (billedet), Michell, skulle indgangsbilletten til Charlottes natteliv
    da gerne være betalt, hvis byen har lidt stolthed tilbage.
    Knus fra nr. 61

    SvarSlet