tirsdag den 24. august 2010

Disney World

Hej

Så har vi været to dage i Disneyworld. Der er i alt syv parker, men vi har kun været i to af dem, Disney Hollywood Studios og Magic Kingdom. Vi har været igennem utallige forlystelser (og køer).



Dagene er begge begyndt med høj solskin, men endt i monsunregn - så begge dage har vi kunne vride vandet ud af vores tøj. Af forlystelses højdepunkter kan nævnes flere 3D biografer, Rock'n'roller Coaster, Monsters Inc - Laugh Floor og stuntshow.

Vi er nu nået en uge ind i vores tur og kan konkludere at alt mad åbenbart skal være meget fed eller ren sukker. Alt lige fra morgenmad som kun sukkerbelagte basser og farvede sukkerknalde som skulle gøre det ud for Fruit Loops, til middags- og aftensmad som de fleste steder inkluderer pommes frites og sandwich/burger med masser af ost. Så vi har helt af os selv søgt mod salat og frugt. Et godt råd ved madbestilling i USA er at droppe både forret og dessert, da hovedretterne er kæmpeportioner!

Ting vi dog kan anbefale med mad, er restaurenten Red Lobster, som serverer masser af god mad fra havet (hummer, krabber, rejer mv.) samt at få vafler til morgenmad :-)

De næste dage byder på ren afslapning og et besøg til Sea World inden rejsen på torsdag fortsætter mod nord.

Mange hilsner fra Søren og Michell

2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt genkende Fedtmule og Fætter Vims på billedet. Men hvem er ham i midten?

    SvarSlet
  2. Altså Michell. Man kan da godt se, at du ikke har din kæreste med :) træk dog de strømper lidt ned når du har bare ben :) :) :) hihi
    Du er mega savnet!
    Kathrine

    SvarSlet