torsdag den 26. august 2010

Sea World

Hej

Så er vi igennem de sidste dage i Florida. Efter en afslapningsdag igår og en dag med fuld fart på i dag i først Sea World og bagefter vandlandet Aquatica har vi vidst fået oplevet de forlystelsesparker vi skal i denne omgang. I Sea World så vi både delfin og spækhugger shows - meget imponerende.


Ud over de to shows og lidt akvarier var der egentlig kun 3 forlystelse værd at nævne, en forlystelse a la "træstammerne", rutchebanen "Kraken" og rutchebanen "Manta". "Mantaen var en super fed rutchebane, hvor man sidder på en meget speciel måde - se dette link:

I vandlandet fik vi på 2 timer prøvet adskillige ture på de mange forskellige vandrutchebaner. Lige fra en hvor man bliver "skyllet ud" som i et toilet til en hvor du kører igennem et delfin akvarium og de svømmer lige ved siden af - meget fedt!

Imorgen står den på en 450 kilometer tur nordpå mod byen Savannah i Georgia hvor vi har en enkelt overnatning inden turen går videre til Charlotte, North Carolina og via Blue Ridge Parkway inden vi på mandag gerne skulle ramme Washington DC. Vi ved ikke lige hvor meget internet vi kommer i nærheden indtil da, så måske der går et par ekstra dage inden næste blog-indlæg. I mellemtiden vil vi gerne frabede os svinere på bloggen!!! :-)

Hilsner fra Michell og Søren

1 kommentar:

  1. HOLD DA OP...Der er da blevet oplevet noget i diverse "parker". Pænt sejt med rutchebanen "Manta".
    Vi vil også gerne høre, hvordan det går med at køre bil med automatgear? - og hvad med trafikken?.
    Er standarden på "hotellerne" blevet bedre?
    God tur nordpå.
    I ser da skønne ud drenge :-).
    Sådan er en mor jo!
    Knus hjemmefra nr. 61

    SvarSlet