lørdag den 21. august 2010

Orlando

Hej derhjemme


Så er vi kommet til Orlando, eller nærmere bestemt nabobyen Kissemme. Vi blev dog nødt til at afholde en mindre rundspørge blandt byens befolkning for at finde motellet (GPS'en hjælper ikke så meget når Hotels.com opgiver en adresse der ikke eksisterer!!!) Men nu er vi her, klar til at give os i kast med temaparker de næste 3-4 dage.

Siden sidst har vi været på tur til Key West og bl.a. set Hemmingways hus, det kontinentale USA's sydligste punkt og spist på fiskerestaurent. På turen dertil forcerede vi hele 42 broer, men strækningen er dog kendt som en af de smukkeste køreruter i verden.



Da første dag i Miami gav os begge rigeligt med sol (solcreme er for tøser), passede det fint med turen til Key West torsdag. Fredag så vi først Gianni Versaces hus, hvor han blev skudt og dræbt, dernæst det cubanske kvarter med hovedgade Calle Ocho. Derefter fortsatte vi en tur i Dolphin Mall (shoppingcenter) fredag hvor vi også gik i biografen og så "The Expendables" - 5 stjerner til den herfra! Torsdag aften var vi på Irsk Pub og fik noget Whiskey.
Vi får også set en smule tv, bl.a. er det konstateret af et debatpanel, at en enlig mor, der dræbte sine to børn - gjorde det på grund af hun var fed! Er det kun os der bliver forargede over denne pausereklame vi så i tv:
http://www.youtube.com/watch?v=fLF8-z6ZtlA


I dag har vi igen holdt os inden døre. Først i Sawgrass Mills (kæmpe outlet sted/shopping center) og derefter 3-4 timer i bil. Imorgen står den på DisneyWorld.




På gensyn på bloggen - Michell og Søren

1 kommentar:

  1. Hahahaha fuck en fed reklame. Har allerede lagt den på facebook :)
    Puha det var svært at snakke over Skype når der var så meget forsinkelse på. Men det var dejligt at høre, at i har det så godt! Gad godt at det var mig der skulle i Disney i morgen :)
    Vickie og jespers bryllup var fantastisk og amin Jensen sang i kirken. Hun var så smuk Vickie.
    Tak Søren fordi du lige lavede et billedalbum med navn på, så dumme
    Mennesker som mig også kan finde ud af det :)
    De næste to dage står på fridag til mig, så der skal nok forberedes skole og dansesæson. Ellers gælder det jo bare om at slappe af inden ræset startet.
    Hav det rigtig godt til vi snakkes ved igen begge to.
    Hilsen Kathrine

    SvarSlet