lørdag den 18. september 2010

Route 66

Hej

Første del af turen er nu overstået. Efter et vellykket ophold i Chicago tog vi turen mod østkystrutens sidste destination, St. Louis. Her kørte vi ad den berømte "Route 66", som faktisk fortsætter hele vejen til Los Angeles. Det var en speciel oplevelse at køre på - "The mother road"!


På turen gjorde vi også et stop og fik en "Corn Dog" som kun kan beskrives som et pølsebrød på en pind.

Efter en halv dags kørsel nåede vi St. Louis. Torsdag kom så dagen hvor vi skulle krydse USA. Flyturen tog knap 4 timer, og vi var lidt utilfredse med at der ikke blev vist film på flyet. Herefter landede vi i Los Angeles - en kæmpe by. Allerede tyve minutter før vi landede fløj vi ind over Loa Angeles som bare så ud til at fortsætte i en uendelighed, med masser af huse og kæmpe motorvejssammenfletninger.

Til vores skuffelse var der køligt da vi landede (23-24 grader) - men skuffelsen blev straks vendt til barndomsglæde da vi fik vores bil. Ligesom den vi efterlod i St. Louis var den en sølvgrå Chrysler Sebring, men på denne kunne taget fjernes :-)

Så brugte vi ellers resten af dagen på at "cruise" rundt i LA, ned af Hollywood Blvd., op af Sunset Blvd., rundt i Hollywood og Beverly Hills. Til sidst endte vi på UCLA (University of California Los Angeles) hvor vi tog en tur rundt på campus og bl.a. så det kæmpestore band øve.

Igår var vi først en lille tur hos vores libanesiske frisør og fik en klipning. Derefter fortsatte vi turen, mod et outlet center hvor der blev handlet for i alt næsten 4.000 kr. hos Calvin Klein. Vi tør slet ikke tænke på hvad det havde kostet i Danmark. Efter et kort stop hvor vi fik købt os en fodbold tog vi til stranden. Vi bor nemlig kun små 2 km fra Venice Beach. Det var dog sidst på eftermiddagen, så opholdet varede kun godt en time. Aftenen blev brugt til at se den nye Ben Affleck film, "The Town", på premiereaftenen selvfølgelig. Vi giver den tre ud af seks stjerner.

I dag står dagen på en mere seriøs strandtur. Imorgen går turen mod et af turens andre absolutte højdepunkter - Las Vegas (Hvor der skulle være 35 - 40 grader).

Vi har lige en quiz til jer. Hvor mange kilometre tror I at vi tilbagelagde på østkystturen? Vinderen er den som kommer nærmest med sit bud. Vinderen offentliggøres på næste blog.

Hav det godt til vi skrives ved igen.

Hilsen
Søren & Michell

6 kommentarer:

  1. Mit gæt 3800 km.....men hvad er præmien?

    SvarSlet
  2. Er berømmelse ikke rigeligt? Det er selvfølgelig ikke meget værd, at 'anonym' bliver eksponeret, som gætteriets mester, på denne højt-trafikerede siden.

    Jeg ville overveje, om det ikke er noget at gå efter, men hvis det ikke er nok, så kan vi måske strække os til at sende vinderen et diplom i form af et postkort! ;-)

    SvarSlet
  3. http://www.dbu.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/position.aspx?poolid=109045

    Måske det giver en ide, om hvem jeg er....

    SvarSlet
  4. En sorgens dag.

    Jeg håber vitterligt, at en anden vil vinde!

    SvarSlet
  5. Hvis du gættede rigtigt på hvem jeg er, vinder i....ta daaaaa... en pakke lommetørklæder(det får i brug for).

    SvarSlet
  6. Et forsigtig bud fra nr. 61;
    7.832 km. Så må I lige selv omregne :-)

    Det er bare for vildt, hvordan "I fører Jer frem" i L.A., og skønt at I bare nyder oplevelserne.

    Et par event-forslag til Las Vegas. Prøv rutchebanen i New York eller måske karusellen Tower Las Vegas.

    Ha' det godt begge to.
    Hilsner fra Michell's forældre

    SvarSlet