torsdag den 30. september 2010

Death Valley & Yosemite

Hej Danmark

Siden sidst vendte vi først tilbage til Las Vegas og vores 5-stjernede hotel, The Venetian. På vejen til Las Vegas besøgte vi Hoover Dam. Et kæmpe byggeri må det siges at være.



 En af oplevelserne var Michell der tog ud til The Gun Store, en indendørs skydebane, hvor der blev skudt med både Glock og en Desert Eagle. De var noget tungere end en legetøjspistol og gav et ordentlig rekyl.


Efter Las Vegas fortsatte vi tirsdag turen mod San Francisco. Først gik turen gennem Death Valley, som er det sted i verden der er målt de højeste temperaturer. Det bestod kun af sand, klippeformationer og enkelte buske. Vi kom under havniveau, rent faktisk helt ned til -251 fod. Da vi stoppede for at købe frokost i en kiosk lignende butik, fik vi fortalt at de ikke måtte sælge æg i sommerperioden, fordi folk simpelthen gik ud og stegte dem på vejen.



Billedet viser godt nok hvor øde og goldt der er, men ikke hvor meget solskin der var. Selvom vi er i slutningen af septemer var der stegende hedt.

I dag har vi så været i en af amerikas største nationalparker. Nemlig Yosemite. Hvilken natur. Vi tog hele dagen med kalechen nede så vi rigtig kunne nyde udsigten.

Da vi kørte ind i parken passerede vi, i næsten 10.000 fods højde. Så det har været noget af en højdeforskel på 2 dage. Vi så en del dyreliv, lige fra fugle og egern til en ræv der passerede vejen lige foran os. Det var noget lidt andet end larmen og livet i Las Vegas, i denne kæmpe nationalpark hvor der til tider er helt stille. Vi ledte efter de berømte vandfald. Vi fandt dog ud af at de store vandfald ikke var "aktive" om efteråret, men heldigvis lykkedes det os at se et enkelt vandfald inden vi forlod parken.


Imorgen går turen videre til San Francisco hvor vi forventer at være weekenden over.

På gensyn til næste gang.

Hilsen
Søren & Michell

1 kommentar:

  1. Hejsa drenge.

    At Michell agerede "Dirty Harry", er vi ikke helt trygge ved. Det må være en lille drenge drøm, som skulle udleves :-).
    Helt perfekt at I også skulle opleve luksus suite, og dermed ikke "kun" værelse med bad på gangen MED mus ...hmmm..!! (..mor kommentar).

    Men HOLD DA OP hvor I vælter jer i oplevelser.
    De naturoplevelser I får, er helt ekstreme og fantastiske.

    En stor fornøjelse at følge jeres "dagbog" og kigge med i "billedalbummet".
    Ærgeligt med kilometer-gættet; troede da I skulle forbi Atlanta.

    God tur til San F.
    Mange hilsner fra alle os i nr. 6l, Lone

    SvarSlet