torsdag den 2. september 2010

Washington DC

Hej

Så er hovedstaden set. Aldrig har vi set så mange offentlige bygninger samlet på et sted. Vi har bl.a. set Smithsonian museer (air & space, naturhistorisk, amerikansk historisk etc.), US Capital (regeringsbygningen), Det Hvide Hus, Lincoln Memorial, Washington monumentet, Memorials for Korea- og Vietnam krigene og meget meget mere.



Vi har også vasket tøj "in da hood". Meget spændende oplevelse. Søren så også en "gansta" med en pistol stikkende ud af lommen på vores metrostation. Men bare rolig, det var ikke det farligste på turen, det nemlig da Michell kendte vejen hjem fra metroen og derved førte os; gennem et slumkvarter hvor der var en mand med skudsikker vest - derefter forbi en 3 - sporet vej på en tyve centimeter bred kantsten. Det blev tæt da busserne drønede forbi. Til sidst endte kantstenen og vi måtte forcere de seks spor som hele vejen bestod af. Vi nåede dog sikkert hjem :-)

Vi var på forhånd blevet fortalt at det er meget vanskeligt og besværligt at køre i de store byer. Det så vi da stort på, da vi i dag tog bilen med rundt i Washington, som blev kørt tynd uden problemer. Dog opstod der et akut problem da bilens display skrev "Change oil soon". Da vi var dovne fandt vi et kontor af vores udlejningsfirma og fortalte dem om problemet. De mente dog at det nemmeste var, at give os en ny bil. Så efter et sørgeligt farvel med vores sorte Chevrolet Impala tog vi imod vores nye Chrysler Sebring.



Imorgen fortsætter turen mod New York hvor vi vil krydse fingre for ikke at blive ramt af orkanen Earl, hvis bane kommer tæt på USA's østkyst torsdag, fredag og lørdag. Spændende og se om vi bliver blæst væk.

Hvis heldet er med os, skrives vi ved om nogle dage.

Hilsen Michell & Søren

6 kommentarer:

  1. det er godt at høre at i har det godt. i skal ikke være kede af det med bilen nu hvor søren ikke har nogen cykel her hjemme i danmark.
    kan i ikke skrive lidt om hvordan det går med sørens nye sko, hilsen nr. 11

    SvarSlet
  2. Hej Søren og Michell
    Det er da nogle fantastiske oplevelser i allerede har fået. Glæder mig til at læse og se flere billeder her på bloggen.
    Jeg håber at i nyder hver enete dag.
    Fortsat rigtig god tur.
    Pia

    SvarSlet
  3. hej Søren.
    så er der mail

    SvarSlet
  4. Hej drenge.
    Får vi ikke snart noget mere info???
    Jeg kunne da godt tænke mig at vide, om i er blevet spist af Earl eller om det bare var en lille forskrækkelse, eller hvordan???
    Hilsen Kathrine

    SvarSlet
  5. Der går lige et par dage før der kommer nye opdateringer, men vi har overlevet et par ting siden orkanen.

    SvarSlet
  6. Hej drenge
    Selvfølgelig er det skønt at følge med i jeres oplevelser, - men "en kort kommentar" fra jer er også super.
    Har I hørt eller set noget til DK's darling;
    Caroline Wozniacki ved US Open? Hun rydder forsiderne i DK i tiden.
    God tur nordpå.
    Hilsen frs os 4 i nr. 61, mor Lone

    SvarSlet